Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 134 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 148 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 112 KDPI-lid gemarteld in de regio Hawshar

pdki - arm - web

ژمارە حیسابی کۆمیتەی حدکا – بلژیک
Hejmar hesaba bankî ya PDKI Belgium

PDKI Belgium Bank Account Number

 

BE61738028963717

 BIC: KREDBEBB

kurdistanmedia-com

lawan-org

jinan-co

khwendkar-com

KDPI-lid gemarteld in de regio Hawshar

 

Elias-Nori-256x300Elias Nuri, een activist van de Koerdistan Democratische Partij van Iran is tijdens het uitvoeren van een KDPI-opdracht in de regio Hawshar gemarteld.

Volgens het rapport van Kurdistanmedia is de gehuwde 27-jarige Elias Nuri, lid van de Koerdistan Democratische Partij van Iran en inwoner van Mamar (behorende tot de regio Hawshar) tijdens de uitvoering van een KDPI-opdracht naar aanleiding van 2 rebendan (20 januari) de 68 ste verjaardag van de oprichting van de republiek Koerdistan, gemarteld.

Dezelfde bron vermeldt dat de moord plaats vond op 28 befranbar om 1 uur ‘s nachts toen Elias posters en flyers van KDPI verspreidde. De dag nadien werd in het midden van het dorp zijn dode lichaam teruggevonden; het slachtoffer had een plastic zak over het hoofd en in de nek werden sporen van wurging vastgesteld.

De inwoners van Mamar zijn van oordeel dat reguliere machten van het Iraanse Islamistische regime, die in het dorp aanwezig waren, verantwoordelijk zijn voor deze misdaad.

De Koerdistan Democratische Partij van Iran deelt mee in het verdriet van de familie en biedt haar oprechte deelneming aan alle nabestaanden van Elias Nuri.

BRON:http://www.kurdistanmedia.com/index.php?besh=dreje&id=11406

VERTALER: J.K

 

ڕۆژمێری کوردستان

4444

ژیاننامەی ڕێبه‌ران

peshawa-qazimohamad

shahid-dr-qasimlu

sadiq-sharafkandi