Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 134 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 148 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 112 Koerdische activist veroordeeld voor Contact opnemen met VN- Rapporteur

pdki - arm - web

ژمارە حیسابی کۆمیتەی حدکا – بلژیک
Hejmar hesaba bankî ya PDKI Belgium

PDKI Belgium Bank Account Number

 

BE61738028963717

 BIC: KREDBEBB

kurdistanmedia-com

lawan-org

jinan-co

khwendkar-com

Koerdische activist veroordeeld voor Contact opnemen met VN- Rapporteur

 

sherif bokaniDe 13e Tak van de Iraanse Islamitische Revolutionaire Rechtbank in Karaj veroordeelde Koerdische activist Reza Sherifi Bokani tot 4 jaar in ballingschap voor " het verspreiden van leugens en  in contact zijn met  "Ahmed Shaheed" , de speciale rapporteur van de Verenigde Naties voor de mensenrechten in de Islamitische Republiek Iran .

Sherifi Bokani zal worden gedwongen in de stad Golpaiegan , gelegen in de provincie Isfahan te leven , voor 4 jaar en zijn bewegingsvrijheid wordt beperkt tot de stad .

Sherifi Bokani werd vrijgelaten vorig jaar na een verblijf van 3 jaar en 6 maanden in de gevangenis . Sherifi Bokani werd gedwongen te beloven dat hij niet zou deelnemen aan enige vorm van politieke activiteiten om te worden vrijgegeven.

Sherifi Bokani familie stelt dat de 13e Tak van de Iraanse Islamitische Revolutionaire Rechtbank in Karaj uitgegeven zijn nieuwe straf zonder een spoor .

Sherifi Bokani heeft de afgelopen drie maanden in "Rajai Shahr" en "Evin" gevangenis besteed voor het spreken aan Ahmed Shaheed en deel te nemen in een interview met de "Voice of America" .

BRON:www.pdki.org

VERTALER: J.k

 

ڕۆژمێری کوردستان

4444

ژیاننامەی ڕێبه‌ران

peshawa-qazimohamad

shahid-dr-qasimlu

sadiq-sharafkandi