Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 134 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 148 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/90/1008990/pdki.be/public_html/plugins/system/yvbbcode/yvbbcode.php on line 112 Een democraat volgens de visie van Dr.A.R. Ghassemlou

pdki - arm - web

ژمارە حیسابی کۆمیتەی حدکا – بلژیک
Hejmar hesaba bankî ya PDKI Belgium

PDKI Belgium Bank Account Number

 

BE61738028963717

 BIC: KREDBEBB

kurdistanmedia-com

lawan-org

jinan-co

khwendkar-com

Een democraat volgens de visie van Dr.A.R. Ghassemlou

 

                                  ghasemlou

Een democraat: gelooft in de geschiedkundige boodschap van de Koerdistan Democratische Partij van Iran en aanvaardt dat deze partij organisator en leider is van de Koerdische volkstrijd in Koerdistan.

Een democraat: aanvaardt het manifest van Koerdistan Democratische Partij van Iran en volgt in zijn politieke activiteiten de politieke mening en suggesties van deze partij en is bereid zich ervoor op te offeren.

Een democraat: is ten recht trots dat hij lid isvan de Koerdistan Democratische Partij van Iran , de partij van Qazi Mohammad en die vna duizenden hoog achte martelaren die in het pad van vrijheid van Koerdistan hun leven geschonken hebben.

Een democraat: keert zich tegen afhankelijkheid en geniet daarom in de beslissingen van volle vrijheid en onafhankelijkheid.

Een democraat: is aanhanger van vrijheid en democratie en gelooft er diep in , in zijn gdrag tegenover alle politieke krachten en het volk is dit beginsel is zijn inspirator.

Een democraat: strijdt voor het tot stand brengen van een democratische regime in Iran waarvan pluralisme een grondslag ligt.

Een democraat: is geen radicale nationalist; hij hoogacht de vriendschap tussen de Iraanse naties en respecteert de rechten van de andere Naties wereldwijt.

Een democraat: is verdediger van de rechten van de arbeiders en strijdt tegen eender welke uitbuiting van de ene mens door de andere.

Een democraat: is aanhanger van een volledige gelijkheid van rechten tussen men en vrouw zowel in de samenleving als in de familie.

Een democraat: is filantroop en waardeert deze liefde tussen de munsen ,zonder onderscheid van ras, religie, huidskleur enz…. En veroordeelt elke vorm van racisme en keert zich tegen het fascisme.

Een democraat:strijdt voor de opheffing van politieke onderdrukking.

Dr. Abdol Rahman Ghassemlou de toenmalige Secretaris-Generaal van de Koerdistan Democratische Partij Van Iran is samen met zijn twee medewerkers tijdens de vrede onderhandelingen in 1989 in Oostenrij,Wenen vermoord door de diplomat-terroristen de het Iraans regime.

Vertaald door: Jamil Fathi

Foto is getrokken door Jamil Fathi

08/02/2014

 

ڕۆژمێری کوردستان

4444

ژیاننامەی ڕێبه‌ران

peshawa-qazimohamad

shahid-dr-qasimlu

sadiq-sharafkandi